Clooney forlot Chicagos County General Hospital i 1999 da «Akutten» var inne i sin femte sesong. I går var han imidlertid tilbake som gjest, og på tross av at NBC ikke annonserte hendelsen noe særlig føk seertallene i USA til værs. Ifølge Reuters var seertallene 23 prosent høyere enn vanlig.

Karriere

Ryktene om at Clooney skulle stille opp som gjest dukket opp i slutten av januer. Da meldte EOnline at Doug Ross-karakteren skal bidra til å binde sammen de løse trådene som er igjen i serien. Serien er nå inne i sin 15. og aller siste sesong. Den aller siste episode av serien sendes i april. Clooney forlot serien til fordel for en suksessrik karriere som filmskuespiller.

Episode

Clooney fikk følge av tidligere Akutten-kolleger Noah Wyle (Dr. John Carter) og Eriq La Salle (Dr. Peter Benton) i gårsdagens episode. Da den var på sitt mest populære var «Akutten» USAs mest sette serie. I 1995 og 1996 hadde den ifølge Yahoo News 32 millioner seere. I år har serien samlet 8,2 millioner seere i snitt, noe som har plassert den på 49. plass. I Norge har serien gått på TV3. Klipp fra episoden kan du se på NBCs nettsider .