Kenny Dalglish har løftet Liverpool i sitt managercomeback på Anfield. Klubbens amerikanske eiere ønsker å gi skotten en toårskontrakt.

Dalglish ble hentet tilbake som manager i januar. Den tidligere storspilleren fikk jobben med å redde stumpene etter Roy Hodgsons regime. Under Dalglish har Liverpool klatret på tabellen. Klubben henger også med i europaligaen.

Ifølge The People og The Mirror ønsker Fenway Sports Group, som eier Liverpool, å gi Dalglish managerjobben på permanent basis. I utgangspunktet skulle den populære 59-åringen, som fyller 60 fredag, lede rødtrøyene ut sesongen.

Allerede før stormøtet med Manchester United håper FSG å ha fått på plass en toårig kontrakt med Kenny Dalglish. I sin første periode som manager på Anfield ledet skotten Liverpool til tre ligatitler (1986, 1988, 1990) og to FA-cupseirer (1986, 1989).

Skal en tro rapportene fra engelske aviser har Dalglish fått forsikringer om at han får betydelig med midler til å styrke en tynn spillerstall.

I januar solgte Liverpool Fernando Torres til Chelsea, mens Luis Suárez (Ajax) og Andy Carroll (Newcastle) ble hentet inn.

(©NTB)