BLIR I LIVERPOOL?: Fernando Torres har signalisert til Hodgson at han vil spille for Merseyside-klubben neste sesong. Foto: Digitalsport

Liverpool-manager Roy Hodgson uttaler i dag at Javier Mascherano ønsker å forlate Liverpool. Det melder Sky Sports.

– Han vil forlate klubben. Han har gjort det veldig klart, sier nyansatte Hodgson.

Midtbanespilleren, som spilte VM for Argentina, returnerte til Liverpools sesongoppkjøring på mandag.

Hogdson skal ikke ha fått kontakt med Mascherano mens argentineren var på ferie, noe som skapte tvil rundt 26-åringens fremtid på Anfield. Nå skal Hodgson ha møtt Mascherano og hans agent Walter Tamer og fått en avklaring på situasjonen.

– Jeg tror han ville dra for et år siden og det vil han nå også. Men han er under kontrakt med Liverpool og om han drar eller ikke blir vår beslutning.

Italienske Inter, hvor tidligere Liverpool-manager Rafa Benítez har tatt over, sies å stå klare med et bud på 25 millioner pund (omlag 240 millioner kroner).

Ghanesiske Sulley Muntari ryktes å kunne gå motsatt vei om Mascherano drar til Milano.

— Torres blir

Hodgson kan altså miste Mascherano, men tror at stjernespiss Fernando Torres blir i Liverpool.

— Jeg vet ingenting rundt dette. Han ser frem til å returnere hit. Han kommer tilbake på mandag, sa Hodgson ifølge Sky Sports.

— Han er på en velfortjent ferie. Jeg tror ikke han har hatt ferie de siste tre årene. Han er sammen med familien sin, og så vidt jeg vet holder han en meget lav profil. Han snakker ikke med noen. Men han har sagt til oss at han ser frem til mandag og å komme tilbake på jobb.

- Han ser frem til å spille for Liverpool neste sesong. Det er det jeg vet og jeg regner med at alle motstridende rapporter er feilaktige, sier Roy Hodgson.

Maxi Rodríguez på vei tilbake til Espanyol

Argentinske Maxi Rodríguez er høyt ønsket i sin gamle klubb Espanyol.

29-åringen kom til Liverpool i januar, og har så langt spilt 17 kamper for den engelske klubben.

Nå kan han være på vei tilbake til klubben han forlot i 2005, Espanyol. Ifølge avisen Mundo Deportivo er Rodríguez høyt ønsket av Barcelona-laget.

Argentineren skal også ha gitt uttrykk for at han ønsker seg tilbake til Spania etter at Roy Hodgson overtok managerjobben på Anfield.

PRESENTERTE NYE SPILLERE: Roy Hodgson sammen med (fra venstre) Milan Jovanovic, Danny Wilson og Joe Cole på Anfield tirsdag. (Foto: Scanpix)