59-åringen kom inn som vikar ut sesongen da Liverpool ga opp Roy Hodgsons regime i januar. Dalglish har allerede rukket å samle spillerne, fansen og klubben etter måneder med kaos og misnøye. Eier John Henry antyder overfor Fox Soccer Channel at Kenny Dalglish får jobben på permanent basis. Tre strake seirer uten baklengsmål imponerer ledelsen. Et signal var også storhandlingen da Fernando Torres motvillig ble solgt til Chelsea. Dalglish fikk både Andy Carroll og Luis Suarez inn før januarvinduet stengte.

– Det er fortsatt tidlig, men vi kunne ikke gjort et bedre valg. I etterpåklokskapens navn var vi heldig (med å få inn Dalglish), sier Henry.

– Jeg vet at han i lang tid har ønsket denne jobben. Det er en flott ting å vite, både for klubben, Kenny og oss, fortsetter Henry.

Henry snakker også varmt om Anfield. Det kan være signaler om at eierne ser for seg å utvide og renovere Anfield framfor å bygge nytt.

– The Kop er noe uovertruffent. Atmosfæren var veldig overraskende, for vi hadde hørt så mye om behovet for nytt stadion. Vi ble positivt overrasket over hvor vakkert Anfield er, både som tom arena og under kamp. Det vil være vanskelig å skape den samme stemningen et annet sted, sier Henry.

Ingen er større enn klubben

Igjen poengterer Liverpool at ingen spillere er større enn klubben. Derfor lot man en misfornøyd Fernando Torres søke lykken i Chelsea. 50 millioner pund måtte Chelsea betale for spanjolen.

– En ting vi har snakket fra starten er at det er viktig alle står sammen. Ingen spiller er større enn klubben. Vi forventer at spillerne vil være en del av dette. Dersom de ikke vil være en del av Liverpool Football Club så bør vi gjøre det lett for dem å søke lykken andre steder, sier Henry.

Det er ventet at Liverpool gjøre flere betydelige forsterkninger til sommeren. Den kanskje viktigste signeringen kan gjøres i løpet av kort tid. Og det vil være å gi Kenny Dalglish managerjobben på permanent basis. (©NTB)