MOLDE (Rbnett): Ole Gunnar Solskjær har gitt Molde-ledelsen beskjed om at han ønsker å snakke med West Bromwich Albion.

Etter det Romsdals Budstikke erfarer signaliserte manageren dette tidligere denne uka. Det er derfor ingenting som tyder på at Solskjær vil gi et svar på kontraktstilbudet fra MFK før jul.

The Mirror hevder at MFK-sjefen er en av flere kandidater West Bromwich-ledelsen vurderer og at han er klar for å diskutere den ledige jobben i Premier League-klubben. Men ingen i MFK-systemet vil bekrefte at manageren er på vei til jobbintervju i England.

— Jeg vil ikke på noe tidspunkt kommentere påstander eller eventuelle prosesser rundt Ole Gunnar. Hvis noe blir konkret, kommuniserer vi det ut.

- Er det riktig at West Bromwich er inne i bildet, eller er det noe i ryktene om at andre engelske klubber er på banen?

— Jeg kan ikke si noe om hva som skjer utenfor Molde Fotballklubb. På generelt grunnlag kan jeg si at The Mirror er en ekstremt lite troverdig avis, sier Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen.

— Har dere fått formelle henvendelser fra utenlandske klubber denne uka?

— Det vil jeg verken bekrefte eller avkrefte.

- Er Solskjær i England eller er han på vei dit?

— Ole Gunnar var på jobb i Molde torsdag. Jeg snakket med ham på telefonen i Kristiansund i går kveld. Hva han gjør nå, vet jeg ikke. Han har ferie, svarer Nordstrand Jacobsen som fredag er den eneste i Molde-ledelsen som uttaler seg om situasjonen.

Ole Gunnar Solskjær selv har ikke besvart henvendelser på sms og telefon de siste dagene.

Romsdals Budstikke var fredag i sms-kontakt med FIFA-agent Jim Solbakken, som ikke ønsker å gi noen kommentarer rundt Solskjærs framtid.