På supporternes eget nettforum har det haglet med beskjeder fra oppgitte RBK-supportere mandag.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport

«Eneste riktige er i alle fall at Jönsson KAN ikke fortsette som hovedtrener. Samme gjelder den sportslige lederen. Begge disse må så fort det er mulig gå ut av portene på Lerkendal og erstattes», er bare en av mange sinte utbrudd på det uavhengige supporternettstedet RBKweb etter at Rosenborg gikk på sitt femte strake tap mot nedrykkskandidat Fredrikstad søndag.

«Kan trekke lodd eller kaste terning og allikevel ha en klarere spillestil der vi får mer ut av ressursene etter 18 måneder enn hva Jönson har levert.» skriver en annen.

I det hele tatt er tonen ganske tydelig.

«Du fikk to år. Du brukte dem ikke godt nok. You are the weakest link. Goodbye.» skriver en som mener at et trenerskifte vil gi bedring nesten uansett.

Kjernen— talsmann Kenneth Kjelsnes skjønner supporternes frustrasjon, og mener det må en skikkelig evaluering til etter sesongen.

- Det er mange som krever Jönssons avgang. Han har tross alt vært her i to år, uten å lykkes. Det viktigste nå er at klubben tar en skikkelig gjennomgang på om hvorvidt Jönsson og resten av den sportslige ledelsen skal sitte etter sesongen. Men det må skje på evalueringsmøtet , sier Kjelsnes som ikke vil uttale seg om hvorvidt han krever Jönssons avskjed eller ikke.

Supporterlederen er derimot klar i sin tale;

— De prestasjonene som er gjort i år kommer utelukkende fra enkeltspillere. Det kollektive spillet som Rosenborg har vært så gode på tidligere, er helt borte. Det har vært mer enn nok å spille for, men laget har kollapset i høst. Det finnes ikke engasjement eller vinnervilje, og det er trist, sier Kjelsnes.

Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport