— Jeg ville aldri utelukke muligheten for å spille i en klubb med et ry som Benficas, sier Rivaldo selv til avisen A Bola.

Men selv om Benfica lykkes i å hente ham, kan han ikke være med i kampene mot Rosenborg. Han slapp til i bare en kamp for Milan i høst, som innbytter, men det var i mesterligaen. Dermed kan han ikke spille europacup for en annen klubb denne sesongen.

Den tidligere Barcelona-spilleren var en av nøklene til Brasils VM-triumf i fjor, men overgangen hans til italienske Milan var en fiasko. Han fant seg ikke til rette i klubben og fikk ikke plass på laget. Nylig ble han fristilt. Benfica ønsker ham i stallen, men kan få problemer med å greie lønnen hans. I Milan skal han ha tjent 1,75 millioner kroner i uken. Ikke verst for en spiller som ikke kommer på laget.

Ifølge Rivaldos agent Jorge Gama har tre engelske eliteserieklubber meldt sin interesse, og Rivaldo har sagt nei til et tilbud fra Qatar. Oljelandet tilbød ham en million dollar i måneden, omtrent det samme som han tjente i Milan.