Statsråd og eks-rådgiver kastet ut av karaokebar

Oslo (NTB): Arbeidsminister Robert Eriksson (Frp) måtte som alle andre pent vente på å få synge på karaokebaren The Star i Oslo. Da gikk det en kule varmt for hans tidligere rådgiver.

Da Ulrikke Holmøy for tredje gang natt til søndag forsøkte å få Eriksson opp på karaokescenen før han sto for tur, hadde DJ Gary Brun fått nok. Han opplyser til VG at både Holmøy og Eriksson ble bedt om å forlate stedet på grunn av oppførselen hennes.

— Hun virket litt aggressiv. Jeg sa hun måtte gå, men det ville hun ikke. Da førte jeg henne mot døren, og da sa hun at hun kunne gå selv. Jeg sa at det var fint, sier Brun til avisen.

Slik han oppfattet situasjonen, forsøkte Holmøy å snike sin tidligere sjef fremover i karaokekøen med begrunnelse i at er arbeidsminister. Eriksson skulle framføre sin versjon av en DDE-låt.

— Jeg sa til ham at han gjerne måte være kongen av Norge eller dronningen av England for min del, han måtte fortsatt stå i den samme køen som alle andre. Til slutt ba jeg ham forlate stedet, sier Brun.

Holmøy bekrefter opptrinnet overfor VG, og beklager at det fant sted. (©NTB)