Fra Berlin til London og fra Jerusalem til Beirut kunne den franske nasjonalsangen «La Marseillaise « høres søndag i støtte for franskmennene som har vært rystet av tre terrorangrep på tre dager.

I Israel, hvor de fire franske jødene som ble drept i en kosherbutikk, vil bli gravlagt, var mer enn 500 personer samlet i Jerusalem foran en skjerm hvor det sto «Jerusalem er Charlie».

Titalls palestinere holdt også en markering i byen Ramallah på den okkuperte Vestbredden, hvor de veivet med palestinske og franske flagg og holdt opp bannere med skriften «Palestina står sammen med Frankrike mot terrorisme». På Gazastripen ble det tent lys for de 17 ofrene i angrepene i Frankrike.

I Oslo ble det hold en markering på Universitetsplassen. Trolig var nærmere 1.000 mennesker til stede.

Rundt 18.000 var med i markering i den tyske hovedstaden Berlin. I Belgias hovedstad Brussel var det en folkemengde på rundt 20.000. I London i England dukket rundt 2.000 mennesker opp på Trafalgar Square og løftet blyanter i været. Hundrevis var også med i markeringer på Plaza del Sol i Spanias hovedstad Madrid. I Wien i Østerrike var anslagsvis 12.000 mennesker med på en markering, 3.000 demonstrerte i Stockholm, mens det i Dublin var omtrent 2.000. (©NTB)