Etter vi slapp

har tredjemann jobbet med sin singel som han slipper ut via Spotify lørdag 6. mai.

Tobias Lantz er en 16 år gammel gutt fra Kristiansand som går under artistnavnet “BAYAZ”. Tobias studerer helse og oppvekst ved Kvadraturen skolesenter i Kristiansand. Han er også vokst opp med hiphop og er lillebroren til “RazAnt”-medlem “Razmara”.

Tobias har valgt å kjøre en litt annerledes stil enn hva vi er vant med fra Kristiansand. Kristiansand er mest kjent for hardcore, old school og underground rap, mens han har valgt og kjøre en litt mer nymoderne stil.

Singelen Ingen Sjanse er en låt med et veldig annerledes tema enn hva vi har hørt fra Sørlandet tidligere. Låta går rett og slett ut til “Golddiggers”.

– Ingen vil ha ei jente som tar deg for pengene, famen eller det du har skapt, sier Tobias.

Hør låta her

Låta gir en god følelse og er veldig catchy. Med seg på refrenget har han også en hemmelig dansk kvinnelig-artist. Den danske artisten har kanskje mange hørt tidligere fra singelen “Ta Mæ Tebake” av RazAnt. Beaten er produsert av B.J Sound Beats/Bojan Rusitovic som holder til i Thisted i Danmark.

Det er nå til tre nye unge artister fra Kristiansand, noe vi har manglet etter mange år med de samme artistene. Det er påtide å få opp stjerner fra Sørlandet, sammen kan vi klare alt!