GRIMSTAD: Rispet med kniv

20.56: I Grimstad sentrum er en person rispet med kniv etter at to bekjente har røket uklar, hvor den ene har rispet den andre med kniv. Politiet tar imot forklaring.

SONGDALEN: Leteaksjon etter 10-åring

20.04: Savnet 10 år gammel gutt fra Hortemo. Mange i området bistår med å lete etter gutten. Gutten ble funnet klokken 21.00.

ARENDAL: Hest satt fast i myr

19.35: På Rykene satt en hest fast i en myr. En ung jente på tur hadde kommet ut på et område som er bløtt. Det ble jobbet på stedet for å få den løs. Klokken 21.32 melder politiet at hesten er oppe av myra.

KRISTIANSAND: Ringenes Herre-drama på Samsen

16.51: Vold mot person utenfor Samsen Kulturhus. Partene borte men fornærmede funnet. Krangel om en Gollumring. Les hele saken her

KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

12.28: En mann er anmeldt etter ordensforstyrrelse på en buss på vei til Lund i ettermiddag. Mannen både slo og truet flere medpassasjerer. Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Ole Bjørn Kleivane, er mannen en kjenning av politiet.

– Han veivet rundt med armer og bein, og truet flere passasjerer, sier Kleivane.

FROLAND: Trafikkulykke

06.43: En mann i 20-årene er alvorlig skadet etter å ha krasjet inn i fjellveggen på fylkesvei 42 i Froland.

– Det har vært et kraftig sammenstøt. Sjåføren av bilen, en mann i 20-årene, ble sittende fastklemt, forteller skadestedsleder i politiet, Marthe Haugen.

KRISTIANSAND: Tyveri av bil

06.33: Politiet meldte at en sort BMW 316 har blitt stjålet fra Grim i løpet av natta. Bilen har registreringsnummer BD74958. Tre timer senere opplyser politiet at bilen er funnet, og at en person er pågrepet.