Torsdag presenterte TV 2 årets kjendisdeltakere i det populære danseprogrammet. Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (40) er en av deltakerne som skal svinge seg rundt på parketten, i den sjuende sesongen av programmet.— Aldri. Ikke engang når jeg var yngre, sier Anna Anka på spørsmål om hun noen gang har danset før.

Hun sa ja til å bli med fordi hun ser på dette som en artig utfordring. Ved å bli med ønsker hun ifølge seg selv å vise den ekte Anna Anka og ikke det bildet som er skapt av henne gjennom mediene.

— Jeg håper nordmenn vil gi meg sjanse og lære å kjenne meg som den jeg er, sier Hollywood-fruen, som lover å by på underholdning.

Øvrige deltakere i programmet er eks-fotballproff Lars Bohinen (41), MGP-deltaker Stella Mwangi (24), politiker og tidligere KrF-nestleder Inger Lise Hansen (29), NRK-programleder Noman Mubashir (37), X-faktor-deltaker Atle Pettersen (21), skihopper Anders Jacobsen (26), kulekjører Kari Traa (37), artist Rune Larsen (62) og Rachel Nordtømme (22), kjendisblogger, idrettsutøver og ekskjæresten til Petter Northug jr. (©NTB)