To ganger var Roma i ledelsen mot Milan, men begge gangene klarte hjemmelaget å utligne. Det betyr at Juventus nå har en ledelse med fem poeng på tabellen.

Mattia Destro ga gjestene 1-1 på San Siro da han avsluttet et angrep tatt rett ut fra læreboka, men Milan utlignet, slik at det sto 1-1 til pause.

I annen omgang ga Kevin Strootman Roma ledelsen på straffe, men igjen klarte hjemmelaget å utligne. Dermed endte det 2-2 for 40.000 tilskuere. Det var Sulley Muntari som ble hjemmelagets store helt med sin scoring og utligning 13 minutter før slutt. Han ble framspilt av Mario Balotelli og misset ikke på sjansen han fikk.

Det var hektisk i sluttminuttene, for begge lagene jaget den avgjørende scoringen. Både Balotelli for Milan og Gervinho for Roma hadde store muligheter uten å lykkes.

Roma innledet sesongen med ti strake seirer. På de siste seks kampene er det blitt fem uavgjorte kamper på laget fra hovedstaden. (©NTB) (©NTB)