Romsdalingen fant på sedvanlig vis nok å sette fingeren på tross den sterke 3-1-seieren over Strømsgodset på Ullevaal stadion mandag kveld.

Der ble en til dels strålende 1. omgang erstattet av en mer krigersk 2. omgang. Spesielt etterlyste treneren mer offensiv slagkraft. Mot Godset kom scoringene på et direkte frispark, et straffespark og en himmelsk kontring der høyreback Niklas Gunnarsson til slutt ble mannen bak 3-1-målet.

— Vi har et stykke igjen. Frontrekken vår er ikke helt 100 prosent. De har ikke kondisjonen som kreves for å levere den jobben som trengs. Rasmus (Lindkvist) holder lengst, Daniel (Fredheim Holm) måtte ut tidlig, Daniel Braaten trenger kamptrening, Elias Mar Omarsson var ikke innpå engang. Deshorn (Brown) trenger også kamptrening. Dette gjelder alle foran Ghayas (Zahid). Vi har en jobb å gjøre der, for å få dem til å fullføre kampene bedre, sa Rekdal i intervjusonen etter kampen.

Rekdal har stor tro på at laget kan bli enda bedre tross en fullt fortjent seier over et av Norges beste lag de senere årene.

— Jeg håper virkelig at vi blir bedre utover i sesongen. Jeg har lyst til å spille to gode omganger, ikke bare én. (©NTB)