Begge er uttatt i Roger Finjords første landslagstropp, som samles neste uke for å møte Skottland og innlede EM-kvalifiseringen i Kasakhstan.

Berge scoret det første målet med et vakkert hodestøt da Bayern München vant 2-0 borte mot Köln i tysk Bundesliga. Sara Däbritz fastsatte resultatet i 2. omgang.

— Jeg er svært fornøyd med spillet. Vi trengte litt tid på å omstille oss til en motstander som lå svært dypt, men så lot vi ballen løpe, varierte spillet og vant fortjent, sa Bayern-trener Thomas Wörle til klubbens nettsted.

Berge spilte hele kampen for Bayern, som er ett av tre lag med full poengpott etter to kamper. Kommende fredag kommer Wolfsburg på besøk til toppkamp. Sistnevnte vant 2-0 over Werder Bremen og topper tabellen på målforskjell. Caroline Graham Hansen er fortsatt ikke spilleklar for laget etter sine kneproblemer.

Ada Hegerberg startet på benken da Lyon møtte Nimes søndag, men kom inn for svenske Lotta Schelin ved pause. Hun gjorde 2-0 i det 51. minutt og 8-0 i det 81. minutt i en kamp som endte med 9-0-seier. (©NTB)