Zuccarello hamret Rangers i ledelsen etter godt forarbeid av J.T. Miller allerede etter 51 sekunder. Det var nordmannens 13. scoring for sesongen.

Men det skulle ikke bli lett for vertene mot laget som slo dem i Stanley Cup-finalen sist sesong. LA Kings kvitterte ved Robyn Regehr etter 10.38 og tok derfra over kampen.

Marian Gaborik sendte gjestene i ledelsen etter snaut fem minutter av annen periode. Tidlig i sluttperioden økte Jeff Carter og Jake Muzzin til 3-1 og 4-1, og kampen var i realiteten avgjort. Kevin Hayes' scoring fire minutter før slutt ble bare en fattig trøst for NY Rangers.

— Det er veldig vanskelig å forklare. Alle visste at vi hva vi møtte og at det ville kreve en virkelig sterk innsats og en toppkamp. Det hadde vi ikke i kveld. Jeg kan ikke forklare hvorfor, sa en skuffet Rangers-trener Alain Vigneault.

Zuccarello fikk spille totalt 16.11 minutter tirsdag. Han var på isen ved to av baklengsmålene og endte med -1 i pluss-/minusstatistikken. (©NTB)