En dommer i LA utvidet onsdag besøksforbudet for Britney Spears sin «manager» til 31. juli, melder Reuters. Sam Lutfi har hatt forbud mot å nærme seg Spears siden 21. februar da popstjernens mor anklaget ham for å dope ned datteren. Ifølge kjendisnettstedet tmz.com etterforsker LA-politiet anklagene, som også omfatter at han har kappet telefonlinjer og gjemt mobil-ladere for å holde kontrollen over tobarnsmoren.

228 meter

Kjennelsen betyr at Sam Lutfi fremdeles ikke kan nærme seg popprinsesssen eller hennes eiendom med mer enn 250 yards (228 meter).

— Vi mener dette er til frøken Spears beste, uttalte advokaten hennes, Vivian Thoreen i retten onsdag.

Var ikke i retten

Lutfi var ikke i rettslokalene, men hans talsmann, Michael Sands, sa at han godtok besøksforbudet. Sam Lutfi hadde på forhånd sagt at han ikke kom til å krangle på dommerens avgjørelse.

«Sam og familien samarbeider og prøver å gjøre det som er best for Britney», het det i en uttalelse fra den leiren.

Kommet seg til hektene

Takk og lov, vil nok foreldrene si om det utvidede besøksforbudet. Etter at faren Jamie ble Britneys verge har utageringen avtatt. Hvorvidt vergeordningen skal fortsette blir bestemt 31. juli i år.

Tidligere i år ble Britney Spears fratatt besøksretten til de to sønnene og innlagt to ganger for psykiatrisk vurdering. Men hun har kommet seg til hektene igjen, og har til og med gått på jobb. Hun har fått mye ros for gjesterollen i komiserien «How I met your mother», der hun spilte assistent på et tannlegekontor.

Lørdag kveld amerikansk tid var 26-åringen innblandet i en kjedekollisjon på motorveien i LA, men kom fra det uten skader.