Dame Elizabeth Taylor ble nok en gang innlagt på sykehus denne helgen, men talspersonen hennes, Dick Guttman, meldte ifølge BBC at det bare var snakk om en rutineundersøkelse. Han ville imidlertid ikke si noe om hvor lenge Taylor ville bli værende på sykehuset. Den legendariske skuespillerinnen har vært plaget av dårlig helse i flere år, og også i fjor lå hun lenge på sykehus i Los Angeles.

Operasjon

Taylor satte inn en kunstig hofte i 1995, og måtte også fjerne en hjernesvulst i 1997. Hun har også hatt hjerteproblemer, og beinskjørheten har plassert henne i rullestol. Den 77 år gamle stjernen er imidlertid ikke sykere denne gangen enn at hun holder kontakt med omverdenen via det sosiale netttilbudet Twitter. Talspersonen hennes meldte at stjernen har forelsket seg i Twitter. Via sin konto på Twitter har hun blant annet bedt en venninne om å smugle hundevalpen hennes forbi sykehusets sikkerhetsvakter.

Stjerne

Skuespilleren ble et kjent navn allerede i barndommen gjennom innsats i filmer som «Lassie Come Home». Senere gjorde hun seg blant annet bemerket i filmer som «Who's Afraid of Virginia Woolf», «Father of the Bride» og «katt på hett blikktak».