ARENDAL: Hun fikset jobben som headliner på Hove utmerket. Hvem skulle tro det for tre-fire siden. Noen lange pauser førte til at vi holdt på å glemme henne.

Men talentet til svenske Robin Miriam Carlsson (32) var udiskutabelt allerede i 1995 da hun debuterte med albumet ”Robyn is here” som 16-åring. Og det siste året har hun kommet skikkelig tilbake med en slags EP-trilogi med ”Body talk”.

Låtene fra ”Body talk” utgjorde selvsagt en stor del av det 65 minutter lange settet hennes. Det funket som bare det.

Vi fikk selvsagt noen av hennes tidligere hits også. ”Dancing on my own” kom som låt nummer tre. En fet versjon var det, og fra da av og ut var det klart at Robyn ikke kom til å danse alene. Publikum tok av. De danset de også. I regnet. Det var nok drøyt ti tusen mennesker som brukte kroppen og stemmen sin for å gi Robyn den responsen hun fortjente.

Elektropopen og synth-arrangementene var forførende med et fargesprakende og pulserende bakteppe av lys og effekter. Men de sterke låtene og Robyns stemme fikk likevel regjere grunnen, og det haglet med forførende pophøydepunkt. ”Indestructable” var ett av dem.

Robyn danset og sang seg i mål uten et eneste dødpunkt slik som det sømmer seg for en headliner.