— Fredrik kommer ned til Spania i dag for å gjennomføre medisisnke tester og forhandle ferdig de perosnlige betingelsene. Så håper vi at alt går i orden med det aller første, sier sportslig leder Erik Hoftun til adressa.no

Rosenborg kjøpte Fredrik Stoor fra Hammarby før 2007-sesongen. Etter en litt brokete start tok han et skikkelig steg samme høst, og imponerte blant annet mot Valencia i Mesterligaen. Sommeren etter fortsatte han utviklingen, spilte fast for Sverige under EM, og ble solgt til Fulham for om lag 20 milliner kroner.

Etter et mislykket opphold i England, hvor han også var lånt ut til Derby, var Stoor tilbake i norsk fotball og Vålerenga i januar i fjor. Etter 15 seriekamper, og også noe skader, er han nå tilbake i Trondheim.

- Vi vet hva vi får med denne overgangen. En back som har sin styrke offensivt, noe vi håper vi kan få utnyttet med vår måte å spille på. Dessuten kjenner han oss godt, og vil gå rett inn i spillergruppa, utdyper Hoftun.

Utlendingsvoten fylt - eller?

Med Stoor på plass har RBK nå ni utlendinger i stallen - som er maksimalnivået etter de nye reglene. Hoftun er imidlertid ikke sikker på at RBK har hentet sin siste utlending i dette vinduet.

- Jeg må svare "tja" på det. Situasjonen rundt Boti Goa er ikke helt avklart ennå. Vi får se, sier han - og tenker på at Goa fremdeles er i Elfenbenskysten, og at ingen vet når eller om han kommer tillbake til klubben.

Henter ikke Iversen

Adressa.no har snakket med flere i RBK-miljøet morgenen etter deadline day. Ingen vil svare bekreftende eller avkreftende på noe, men etter det adressa.no forstår, kommer ikke Rosenborg til å forsøke å hente hjem Steffen Iversen nå. Iversen ble fristilt fra Crystal Palace sent i går kveld.

Rosenborg jakter først og fremst defensive forsterkninger, og Vålerengas Stefan Strandberg har stått høyt oppe på listen.

Bosman-spiller Pontus Farnerud har heller ikke bestemt seg vedrørende framtiden, og i går lukket det seg noen dører for svensken i og med at det internasjonale overgangsvinduet stengte.

Det norske vinduet er åpent til 31. mars.