Den svenske fotballklubben Örgryte sto med fattige to poeng på tolv kamper før Åge

Hareide tok over treneransvaret for laget, men etter Hareides inntreden har laget begynt å plukke jevnlig med poeng.

Etter 3-0-tapet borte mot topplaget Elfsborg i sin første kamp på trenerbenken, har Hareides lag vært ubeseiret siden, og tatt seks poeng på sine fire siste kamper.

I kveldens kamp borte mot Örebro ledet Örgryte lenge 2-1, men hjemmelaget kom tilbake i sluttminuttene, etter et selvmål av Dennis Jonsson i det 85. minutt.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 16 minutter – også det etter selvmål fra Hareides menn. Denne gang ved David Leinar.

To kjappe mål av Alvaro Santos og Marcus Allbäck like etter pause snudde kampen i Örgrytes favør, men det holdt altså ikke helt inn.

— Det er synd at vi lagte to selvmål, men dette var et poeng som kan vise seg å bli viktig, sier Allbäck til svt.se etter kampen.

Da den tidligere norske landslagssjefen overtok Örgryte hadde den svenske tabelljumboen kun tatt to poeng på tolv kamper.

Men med én seier, tre uavgjort og ett tap ser det lysere ut, og nå er det seks poeng opp til Djurgården på kvalikplass, mens nettopp Hammarby innehar den nederste sikre plassen – dit er det åtte poeng.

De øvrige bunnlagene, GAIS, Djurgården og Hammarby, tapte alle sine kamper i kveld.