Den norske målvakten holdt nullen da Djurgården vant 2-0 på en kokenda hjemmearena sør i Stockholm. 24.529 tilskuere så Høie stenge målet. Scoringer av Haris Radetinac og Sebastian Andersson i første omgang senket serielederen.

Smertefri var ikke Høies vei til heltestatus. Han mistet en fortann i et sammenstøt med Malmös stjernespiss Markus Rosenborg i annen omgang.

— Det ser ikke særlig vakkert ut, sa Høie til C More etter kampen og viste fram hullet i tanngarden han pådro seg da han ruste ut og hindret scoring.

Et inspirert hjemmelag tok ledelsen på dødball før det var spilt ti minutter og doblet ledelsen før pause.

Laget har 10-0 i målforskjell på sine tre siste kamper, men ligger bare på 7.-plass. Stockholmslaget har et spesielt grep på Malmö og har ikke tapt for skåneklubben siden 2012. (©NTB)