Men før han scoret to mål rakk Henning Berg å gjøre dagens største tabbe. Han skulle spille ballen tilbake til keeper, men ballen ble for løs, og Danmarks Peter Lassen kunne enkelt runde Frode Olsen til 1-0. Resultatet stod seg til pause. Selv om Norge hadde det meste av banespillet ledet Danmark 4-2 i sjanser. Norges største sjanse hadde John Arne Riise, som headet utenfor fra fire meter.

Andreas Lund ble byttet inn for Jan Derek Sørensen, og spilte midtspiss resten av kampen. John Carew ble flyttet ut på høyrekanten.

Henning Berg reparerte da han utlignet til 1-1 etter 50 minutter. En corner fra Bent Skammelsrud ble stusset videre av John Arne Riise, og Berg headet i mål ved bakerste stolpe. Fem minutter senere var det Andreas Lunds tur å score med hodet. Frisparket fra Andre Bergdølmo havnet på sørlendingens hode og i det lengste hjørnet.

Norge dominerte i medvinden i andre omgang, men Danmark klarte likevel å utligne ett minutt før slutt. Søren Andersen snappet opp et mislykket dansk frispark som datt ned like bak den norske muren, og skjøt sikkert i mål.

Så var det klart for et nytt corner-mål signert Henning Berg. Hjørnesparket fra Bergdølmo havnet hos Berg på bakerste stolpe, som skjøt via keeper i mål i nest siste minutt. Høydepunktet kom på overtid: Andreas Lund knallet til på frispark fra 28 meter, utagbart for den danske målmannen.

_Kampfakta

Norge — Danmark 4-2 0-1)

La Manga stadion

750 tilskuere Mål: 0-1 Peter Lassen (1), 1-1 Henning Berg (50), 2-1 Andreas Lund (55), 2-2 (89) Søren Andersen, 3-2 (90)Berg, 4-2 (90) Lund. Dommer: Karl-Erik Nilsson, Sverige.

Gult kort: Bjørn Otto Bragstad, Norge, Allan Olesen, Danmark.

Norge (4-5-1): Frode Olsen - Trond Andersen (Vidar Riseth fra 51.), Henning Berg, Bjørn Otto Bragstad, AndréBergdølmo - Jan Derek Sørensen (Andreas Lund fra 44.), Roar Strand, Bent Skammelsrud, Ståle Solbakken, JohnArne Riise (Raymond Kvisvik fra 82.) - John Carew. Ubenyttede reserver: Espen Baardsen, Jan Frode Nornes, Claus Lundekvam, Ørjan Berg. Danmark (4-4-2): Jimmy Nielsen - Søren Colding (Henrik Lykke fra 82.), Michael Hemmingsen, Allan Olesen, BrianSteen Nielsen - Cristian Magleby, Morten Poulsen (Søren Andersen fra 66.), Peter Lassen (Henrik Pedersen fra 46.),Martin Jensen - Jens Madsen (Carsten Fredgaard fra 54.), Peter Møller. Ubenyttede reserver: Peter Kjær, Kim Daugaard, Jan Michaelsen._