Det var i forrige landslagsperiode det dukket opp bilder av den engelske landslagskapteinen Wayne Rooney, tilsynelatende full, i et bryllup. Ifølge britiske medier skal festen ha holdt på til langt på morgenkvisten, og pressen har utnyttet dette til det fulle.

Etter å ha spilt uavgjort mot Arsenal i helgen, luftet Rooney sin frustrasjon.

— Det føles som om mediene prøver å skrive nekrologen min, sa Rooney da.

— Skammelig

Da han nok en gang ble spurt om hendelsen etter Uniteds 4-0-seier over Feyenoord på Old Trafford torsdag kveld, ble han tydelig provosert.

— Alt er oppfunnet av folk som deg selv (journalisten) som stiller spørsmål, og lager en stor sak ut av ingenting, sier Rooney, ifølge BBC. Og benekter at han var i bryllup denne lørdagen.

— Det er skammelig at jeg må snakke om det på en kveld som dette, fortsetter Rooney, som torsdag kveld tangerte Bobby Charltons rekord som Manchester Uniteds mestscorende.

— Bør vise respekt

Han får støtte av Zlatan Ibrahimovic, som også noterte seg på scoringslisten mot Feyenoord.

— Når man er så berømt som han er, er folk interessert i hva man gjør. De vil vite alt. Vi burde bare sette pris på ham for den spilleren han er, og hva han gjør på banen. Det er ikke mange spillere i England som har hatt en slik karriere, sier Ibrahimovic ifølge BBC.

Zlatan Ibrahimovic er selv en mye omtalt mann. Han tar Rooney i forsvar. Foto: Reuters

Han fortsetter:

— De burde vise mer respekt. Alle ønsker å gjøre en liten sak til en stor sak.

Manager Jose Mourinho svarer kort:

— Folk som ham trenger ikke å svare på dette lenger. Han må bare nyte de neste årene i karrieren og spille så godt han kan.

Hør Aftenpodden Sport. Hvor det blir sjakksnakk, Steven Gerrard, Bjørgen-maskinen og kalkuner på Manhattan: