OSLO: — Det var sykt gøy, jeg ble så glad. Jeg ble lykkelig, sa en andpusten og veldig glad Raylee etter å ha gjennomført en heftig jive sammen med sin dansepartner Alexander Svanberg.

Lørdag var det premiere i beste sendetid på TV 2 av årets utgave av det populære underholdningsprogrammet Skal vi danse, og artisten Raylee og hennes partner var sjette par ut i dansekonkurransen.

Raylee og Alexander Svaneberg er et av årets "Skal Vi Danse"-par. Foto: Espen Solli

Raylee, som egentlig heter Charlotte Kristiansen, er 19 år og kommer fra Tromøya ved Arendal. Hun har tidligere vært deltaker i "Stjernekamp" på NRK, og i Melodi Grand Prix og Beat for Beat.

— Megapotensiale

Iført et paljettbehengt rosa kostyme, viste hun en imponerende kontroll på dansegulvet under Skal vi danse-premieren, til tonene av "The Boy Does Nothing" av Alesha Dixon.

— Jeg blir så glad når noen synes sportsdans er så gøy! En veldig veldig bra jive, men du må jobbe videre med armene, lød attesten fra dommer Trine Dehli Cleve.

Også dommer Egor Filipenko skrøt av dansen til Raylee.

— En råbra jive. Du viser stort potensiale, mente han.

— Superbra. Du viser megapotensiale. Dette er tross alt premiere. Du vil bare skyte fart i løpet av de neste programnene, mente dommer Merete Lingjærde.

Tredjeplass

Paret fikk 29 poeng av dommerne, og havnet dermed på en delt tredjeplass blant de 12 parene. Alle går videre fra premiereprogrammet, men allerede neste lørdag er det blodig alvor. Da ryker paret med færrest poeng ut.

I sommer hadde Raylee en sentral rolle i musikalen «Nasareeren» i Fjæreheia. Hun har gitt ut singlene «Wish For You», «Louder», «Make It Burn» og «Falling Awake».