Det var første gang siden desember 2013 at veteranen endte med mye spilletid i mesterskap. Etter det har hun stått over EM (gravid) og blitt vraket til VM i fjor.

— Jeg er fornøyd og føler at jeg får jobbet bra med nærskuddene. Det var gøy å spille, sier Lunde til NTB.

Neste ut for Norge er Montenegro. - Jeg er litt overrasket over at de ikke har fått flere poeng. De har likevel fantastiske spillere, og vi får håpe det ikke snur mot oss.

Angolas mest omtalte spiller de siste dagene, keeper Teresa Almeida, ble fort skutt ut av målet. Etter fire baklengs på sju minutter bar det ut på benken for henne.

Det var i stor kontrast til hennes 38 i redningsprosent fra de første to kampene i turneringen. Angola brukte også sine to andre målvakter i 1.-omgangen som endte 16-8. (©NTB)