BRUSSEL: Ifølge flere aviser og TV-stasjoner ble 26-åringen skutt da belgisk antiterrorpoliti slo til mot en leilighet i Brussel-bydelen Molenbeek fredag.

Ifølge avisen Dernière Heure ble Salah Abdeslam skutt, men overlevde og ble pågrepet i politiaksjonen, mens avisen Le Soir melder at to menn ble såret under politiaksjonen.

Avisen La Libre skriver også at to menn ble skutt og såret under aksjonen og at den ene av dem er Abdeslam. Ingen av opplysningene er bekreftet fra offisielt hold.

Belgisk politi har siden tirsdag jaktet på to menn som unnslapp under en tilsvarende politiaksjon i Brussel-bydel Forest, der en 35 år gammel algerier ble drept og fire politimenn ble såret.

Ifølge den belgiske påtalemyndigheten var Abdeslam trolig en av mennene som flyktet, og fingeravtrykkene hans ble funnet i leiligheten det ble slått til mot.

Salah Abdeslam er den eneste av de antatte gjerningsmennene fra Paris-angrepene som har vært på frifot.

Flere av de andre som sto bak terroren som kostet 130 mennesker livet i Paris, kom fra Brussel-bydelen Molenbeek, som lenge har vært kjent som et arnested for radikal islamisme.