Den regjerende norgesmesteren på 100— og 200 meter ristet flere ganger på hodet, mens den tidligere kjæresten og samboeren forklarte seg i Nedre Romerike tingrett. 32-åringen er tiltalt for trusler og vold. Kvinnen flyttet inn hos Ndure på nyåret i 2014, kort etter at de var blitt sammen før jul 2013. — Han virket til å være en ganske god mann da jeg først møtte ham, men jeg visste ikke hvordan han skulle bli etter hvert, sa kvinnen da hun fortalte om starten på forholdet.

Utad er Jaysuma «Jays» Ndure kjent som en alltid smilende og hyggelig mann. Den tidligere samboeren ga retten et annet bilde av hvordan idrettsstjernen var på hjemmebane.

— Han var en helt annen person når han var hjemme med meg, enn når han var ute sammen med folk. Det var som en maske han tok av når han kom hjem, sa kvinnen.

Ndure er tiltalt for seks tilfeller av grov vold og for trusler mot kvinnen. Det siste tilfellet skjedde natt til 8. november i 2014 da kvinnen ringte politiets nødnummer. Da ble hun lagt inn på sykehus, mens Jays ble pågrepet og kastet på glattcelle. I tillegg er Ndure også tiltalt for å ha brutt besøksforbudet han var ilagt mot kvinnen. (©NTB)