Miller spiller i en video laget for det britiske bandet The Hours sin nye single «See The Light», som ble regissert av den kjente kunstneren Damien Hirst.Sienna opptrer i ganske bisarre scener som begynner med at hun har på seg en sykepleieruniform og ser urolig ut, mens hun prøver å komme seg ut av en klesbutikk, skriver nettstedet Female First.

Senere i filmen går den 26 år gamle blondinen inn i et rom fylt av dryppende kukadavre og begynner å gni blod over hele kroppen, før hun uttaler følgende: «Døden føles som det riktige stedet for meg akkurat nå.»

Senere prøver hun å presse seg inn i et glasskap og kjempe seg gjennom en haug med høyhælte sko.

— Dette er en sang om kamp og avhengighet og frykt og mørke... Og videoen setter dette ut i livet. Sangen og filmen fungerer perfekt sammen, sier gruppas frontmann Ant Genn.

Tidligere denne måneden avslørte Sienna Miller at hun er en stor beundrer av kunsten til Hirst da hun dukket opp til et forhåndssalg av hans kunst - samt kunst laget av Tracey Emin og Jonathan Yeo - som skal selges på en spesiell auksjon i Lazarides Gallery i London i desember. (©NTB)