— Sist gang var jeg i troppen og det betyr at treneren har vært veldig fornøyd med det jeg har gjort den siste tiden. Jeg regner med at jeg får flere sjanser, og da er det opp til meg, sier Dæhli til NTB.

Etter et år ødelagt av skader er lysluggen tilbake på banen for Leif Gunnar Smeruds gutter. Men i Tyskland har han fortsatt til gode å spille seriefotball for førstelaget denne sesongen.

— Det er tøft å spille seg inn på laget, meg jeg synes det går bra på trening. Jeg har god kommunikasjon med treneren. Det har vært en prosess for meg å komme tilbake og spille 90 minutter. Jeg merker at jeg ikke er helt der jeg skal være ennå og det vet treneren også, forklarer 21-åringen etter å ha innkassert 80 minutter for de norske gutta.

— Det er fantastisk godt å spille fotball igjen og trene hardt uten å tenke på kneet etter en veldig tung periode. Jeg stortrives med å spille med de guttene her, sier Dæhli etter 2-1-seieren mot Sveits med det norske U21-landslaget på Marienlyst.

— Jeg er stolt av laget og at vi ikke gir oss. Nå har vi fortsatt sjansen. Jeg har så lyst til å spille EM med den gjengen her. Det er en gjeng med ydmyke gutter som er gode fotballspillere, og vi har lyst til å gode og være gode som lag. Så det er veldig gøy å spille her, og jeg håper folk liker måten vi spiller, sier Dæhli, som håper å ta ytterligere steg i tiden som kommer i Tyskland. (©NTB)