Cook og Brinkley, som også har vært gift med Billy Joel og har en datter med ham, ble separert i juli i fjor — da hans affære med en 18 år gammel assistent ble avslørt.Det som opptar Christie Brinkley mest når det gjelder foreldreretten er hvordan eksmannen vil reise med barna hvis det avsløres terrorplaner som øker beredskapen i USA.

— Christie ble irritert da Cook først nektet å gå med på at han ikke ville fly med barna på rutefly når beredskapen er rød (altså høyeste fare). Hun vil heller at de da skal fly privatfly. Cook sa omsider ja, men bare etter at dommeren nektet å ta hans innvendinger til etterretning, rapporterer Access Hollywoods utsendte reporter.

Det tidligere ekteparet viste klart hvor stor avstanden mellom dem er blitt: De satt bare noen få meter fra hverandre i rettssalen, men så ikke på hverandre en eneste gang - og Christie satt endatil med ryggen til Cook. Selv oppsummerer Christie Brinkley, som nå blir skilt for fjerde gang i sitt 52-årige liv, den pågående skilsmissen slik:

— Når du er i en situasjon som denne fokuserer du på hva du kan gjøre, heller enn på hva du ikke kan gjøre.

Rykter om at Brinkley må punge ut med over 160 millioner kroner til Cook på grunn av en ekteskapsavtale, blir av kilder nær saken avvist som «tøv», ifølge Access Hollywood. (©NTB)