Stine Terese Tinker Julseth ble den andre finalisten som måtte forlate «X Factor».

— Jeg er selvfølgelig skuffet, men det føles godt å gå ut når jeg mener at de andre finalistene fortjener å være igjen, sier Stine Terese til VG Nett.

Hun var den første deltakeren på scenen i kveld, og fremførte låten «I Want You Back» med Jackson 5. Hun deltok i kategorien over 25 år, og hadde Jan Fredrik Karlsen som mentor. Karlsen var fornøyd med Stine Terese sin fremføring.

- Du kan være stolt

— Du gjorde det kjempebra. Den hese knekken i stemmen din kom virkelig fram. Du kan være stolt, for dette funket, sa han etter å ha sett Stine Terese på scenen.

Stine Terese fikk gode tilbakemeldinger fra de andre dommerne også, selv om Peter Peters hadde noe å pirke på.

— Du sang bra og ser fin ut, men jeg synes du virket litt stresset og ukomfortabel på scenen, sa Peters.

I duell mot Gabrielle

Da alle stemmene var talt opp, var det Stine Terese og Gabrielle Leithaug (24) fra Bergen som havnet nederst. Gabrielle sang «Be Mine» av Robyn, og fikk i likhet med Stine Terese gode tilbakemeldinger.

De to jentene måtte fremføre låtene sine på nytt i en duell. Det var opp til dommerne å bestemme hvem de ville ha med videre i konkurransen.

Jan Fredrik Karlsen ville ha Stine Terese videre, men både Mira Craig og Peter Peters stemte på Gabrielle.

Dermed er Stine Terese, som Jan Fredrik Karlsen har beskrevet som «den lille jenta med den kraftige stemmen» ute av «X Factor».