Innspillingen skal i gang i 2010 og det blir Mel Gibsons første store regiinnsats etter at bruddet med kona og den påfølgende nyheten om forholdet til russiske Oksana Grigorieva, kom for en dag. I november ble 53 år gamle Gibson far for åttende gang da han og Oksana ble foreldre til lille Lucia. Men nå ser det ut til at Gibson vil fokusere på karrieren igjen, etter en tid som bleieskiftarbeider.

Det er foreløpig få detaljer lekket ut om det kommende filmprosjektet. Men DiCaprio skal altså spille hovedrollen når Gibson, kjent for andre periodedramaer som «Braveheart», «The Passion of the Christ» og «Apocalypto», skal gjenskape vikingenes verden.

Vikingfilmen blir DiCaprios første filmsamarbeid med Mel Gibson.

– Dette vil bli en historie gjort med ærefrykt, skapt av noen av filmindustriens største talenter. Jeg er i fyr og flamme over å få lage denne filmen med Mel, Leo og Bill, sier Graham King i en uttalelse. Han skal produsere sammen med Gibson og Tim Headington i en samproduksjon mellom Kings GK Films og Gibsons Icon Productions, melder Variety. (©NTB)