TVNorge lover bombe i kveldens episode. Den deltakeren som ryker og må reise hjem er godt likt både i gruppa og en av seernes favoritter.

— Stor overraskelse

— Det blir er stor overraskelse for mange hvem som ryker, sier Ingerid Medhus, pressekontakt i TVNorge, og bygger dermed opp spenningens foran kveldens sending.

Det er som kjekt ikke alltid favorittene som har vunnet den populære realityserien som har tiårsjubileum i år. Avgjørende ingredienser i konkurransen er, i tillegg til fysisk og mental styrke, taktikkeri og spill.

Opp i vindmølle

I kveldens episode må et par deltakere til topps i en vindmølle i kampen om å bli oppdragets leder.

En 32 meter høy brannstige står i Kristiansund klar til å bestiges av den neste lederen. Dersom personen som får utfordringen sier nei, går utfordringen videre til den som fikk minst poeng ved forrige utvelgelse, og han eller hun øker sjansene sine betraktelig for sikre seg plass videre i eventyret mot Nordkapp, melder TVNorge.

Og forklarer videre på hjemmesidene:

Oppdraget i kveld er en knallhard sykkelrebus langs Mørekysten. Deltagerne må løse en komplisert rebus for å finne ut når og hvor målpunktet for oppdraget er.

Romantikk

Seerne har nok fått med seg at Mali og Marius har hatt et godt øye til hverandre lenge, og i kveld klarer ikke de to å skjule sin forelskelse for de andre deltagerne lenger.

Kveldens deltakere må gjennom en frikortkonkurranse som denne gangen er et Blowcartrace - en slags gocart med seil.

Hvem ryker?

Men den største overraskelsen er altså hvem som må avslutte sitt opphold i 71 grader nord i kveld.