Det ble en spennende avslutning på årets G19-serie. Lyngdal, Vigør og Randesund kunne bli mestere. Lyngdal møtte Grane tirsdag klokka i Arendal. Lyngdal tapte og dermed ble kampen Randesund-Vigør avgjørende.

Det ble en fantastisk ramme rundt kampen på Sukkevann. Både hjemmelag og bortelaget stilte med mange tilskuere, ca 250 i tallet.

Randesund gikk etter 20 minutter opp i en 2-0-ledelse. Frem til da hadde også Vigør sine sjanser, bl.a. et kanonfrispark fra 25 meter i tverrliggeren. Randesund ble redusert til ti mann ti minutter før pause. Dermed ble det ny spenning i kampen. Mange hadde friskt i minne forrige kamp hvor Randesund ledet 2-0 og kampen endte med 3-2-seier til Vigør.

30 minutter ut i andre omgang scoret Randesund nok en gang og kampen var i realiteten over. Randesund ville klart seg med uavgjort mens Vigør måtte vinne. På overtid fikk Vigør et trøstemål på straffespark. Serien var jevn i toppen og Vigør ble nummer tre. Lyngdal ble nummer to med samme poeng og målforskjell som Vigør, men Lyngdal hadde flere scoret mål.

Vi gratulerer Randesund med kretsmesterskapet!