UTØVERBLOGG: Nylig gikk jeg en ny kamp i thaiboksing. Til denne kampen forberedte jeg meg ganske annerledes en jeg har gjort tidligere. Jeg har kommet til et punkt i livet mitt hvor jeg måtte ta noen valg som var kjipe på noen måter, men det måtte til. Jeg tok bag’en og flyttet til Oslo for virkelig å satse på drømmen min om en dag å holde et VM belte i K-1 eller thaiboxing.

Jeg kontaktet trenerne på Frontline Muay Thai som jeg allerede kjente litt fra før og for meg var det det stedet som føltes riktig for meg med tanke på mine mål. Vi startet treningen med en gang og jeg ble matchet i Oslo Fight Night 2 i klasse 81 kilo. Treningen har vært intensiv med mye bra sparring, løping og spesifikk teknikktrening tilpasset meg og min stil.

Her flankeres jeg av Chris Nilsen (t.v.) og Anders Fossum etter seieren i Oslo Fight Night 2. Foto: Privat

Tidligere har jeg hatt veldig mye eget ansvar for mine forberedelser sammen med kompiser på klubben. Så det er deilig bare å kunne følge et program uten å uroe meg for at jeg ikke har trent nok. Jeg følte meg sterk både fysisk og psykisk siden jeg visste at jeg var klar. Kampen endte bra for meg og jeg avsluttet den i 1. runde med et spinning back kick til leveren. Dette sparket har i den siste tiden blitt mitt signaturspark, og jeg har senket flere motstandere med det. Nå ser jeg fram til nye kamper på vei mot min store drøm.

Kampen over er fra Battle Of the South III på Kick i Kristiansand i mai i fjor. Jeg har rød hjelm.

Les flere innlegg fra Andreas Skarvold Iversen her