Skrekkfilm

USA 2015

Regi: Travis Cluff, Chris Lofing

Manus: Travis Cluff, Chris Lofing

Skuespillere: Cassidy Gifford, Reese Mishler, Pfeifer Brown, Ryan Shoos

Aldersgrense: 15 år

Egnethet: Ungdom/voksen

Ikke bare er denne filmen dårlig skrevet , dårlig regissert og dårlig spilt, men du må også ta en reisesyketablett for å komme deg gjennom filmen uten å kaste opp. Hele filmen ses nemlig gjennom håndholdte kameraer, og det rister, snurrer og humper seg avgårde i 90 minutter. Historien er også utrolig lite troverdig og hele opplevelsen blir derfor både kvalmende og irriterende.

For 20 år siden satte skolen opp teaterstykket «The Gallows» og en elev blir ved et uhell hengt på scenen. Nå skal skolen sette opp igjen stykket for å hedre minnet til den avdøde eleven. «Fotballidioten» Ryan (Ryan Shoos) filmer det hele, mens han kommer med teite, sjåvinistiske og diskriminerende kommentarer, og gjør narr av alle andre som ikke er som ham.

Rollefiguren er endimensjonal og lite interessant , og det er mer en lettelse enn noe annet når han endelig blir tatt av dage. De andre karakterene i filmen er ikke stort bedre.

Bortsett fra et par scener mot slutten er den også lite skremmende til å være en skrekkfilm og alle klisjeer som kan få plass er presset inn. Så blir du ikke kvalm av all kameraristingen, blir du garantert kvalm av dem eller det dårlige forsøket på å lage en overraskende slutt. Årets dårligste film.