— Vi har møttes siden september. Det blir mye planlegging og reiser til Oslo, men det gjør jeg jo gjerne, sier Kittelsens nye kjæreste, den svenske artisten Lars Winnerbäck (38), til det svenske ukebladet Icakuriren, ifølge til VG.

Vågsbygd-skuespillerinnen er kanskje mest kjent for rollene i filmene Max Manus, Kon-Tiki og Reisen til julestjernen, og for rollen som Malin Tramell i tv-serien Dag.

Til VG bekrefter hun forholdet med svensken.

Den svenske artisten Lars Winnerbäck er blitt kjæreste med Agnes Kittelsen.

— Ja, det stemmer. Vi har vært kjærester siden i høst. Jeg er forelsket. Det er veldig fint og veldig hyggelig. Vi er veldig glade begge to, sier Agnes Kittelsen til VG.Både Kittelsen og Winnerbäck spilte i tv-serien Dag, som gikk på TV 2. Da God Helg intervjuet Kittelsen i februar i fjor, sa 34-åringen at hun tror på kjærligheten:

— Ja, jeg gjør det. Jeg tror at kjærlighet er livsviktig. Hvis man ikke har noen form for kjærlighet i livet, så går det gærent, det ser vi gang på gang. Spørsmålet er hvordan man forvalter den kjærligheten – til sin kjæreste, mann, barn, foreldre, venner. Det er et spørsmål som er verdt å stanse opp og tenke på. Jeg håper at teaterstykket får publikum til tenke: Hvordan oppfører vi oss mot hverandre?