Sergio Ramos så ut til å bli syndebukken mot sin tidligere klubb da han forårsaket straffesparket som ga Sevilla 2-1-ledelse snaue 20 minutter før slutt. På overtid rettet han imidlertid opp sin egen feil da han stanget inn utligningen og sørget for ekstraomganger.

Avgjørelsen falt to minutter før annen ekstraomgang var over. Høyreback Dani Carvajal avsluttet et fantastisk raid med å sende ballen i mål fra skrå vinkel. Dermed vant Real Madrid 3-2. — Det var et fantastisk mål. Han kjempet helt til slutten, og han fortjente det. Dette viser vår kvalitet og karakter, sa Luka Modric til Viasat etter seieren.

Profiler som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Toni Kroos var igjen hjemme i Madrid sammen med Martin Ødegaard, men likevel manglet det ikke stjerner på Lerkendal. Álvaro Morata og nevnte Ramos startet kampen, mens Karim Benzema, Luka Modric og James Rodriquez kom inn etter hvilen.

Jorge Sampaoli ledet Sevilla i sin første offisielle kamp som klubbens trener. (©NTB)