Spanske Silva scoret kampens to første mål før kaptein Yaya Touré ordnet 3-0 ti minutter før slutt.

Manchester City, som startet kampen uten en ren spiss, fikk det ikke til i første omgang mot Palace. Begge lag hadde muligheter til å score, men de målløse av banen til pause.

I andre omgang scoret City med sine to første avslutninger på mål. Først var det Pablo Zabaleta som fant Silva umarkert i feltet. Spanjolen avsluttet via Palace-spiller Scott Dann og i mål. Deretter slo venstreback Aleksandar Kolarov hardt inn i feltet. Der dukket Silva nok en gang opp og avsluttet i mål.

Etter 80 minutter kontret City og Yaya Touré inn det tredje målet, som gjorde at seieren definitivt var sikret.

Dermed holder City følge med serieleder Chelsea, som møter Stoke på bortebane mandag, før det tøffe juleprogrammet starter. (©NTB)