Trepoengeren var vestlendingenes første siden 2-1-triumfen over Molde 28. april. Siden den gang er det blitt tynt med poeng, men mot Stabæk viste Flo målteft og banket inn sin femte og sjette scoring for sesongen.

Den første kom allerede i kampens femte minutt. Et skudd fra Stéphane Badji traff et Stabæk-bein og videre til Flo. Fra kort hold plantet han ballen sikkert i mål bak Mande Sayouba.

Stabæk svarte kjapt ved Mads Stokkelien. Etter et hjørnespark i det 14. minuttet ble det rot i Sogndal-feltet. Ingen forsvarere fikk klarert ballen, og den tidligere Start-spissen banket ballen i mål fra bakre stolpe.

Tempoet i kampen dalte noe utover i første omgang, og først etter hvilen ble det nettsus på ny. Stabæk-keeper Sayouba holdt lenge unna sogningenes forsøk, men etter 52 minutter slapp Flo til på ny. 23-åringen lurte en uheldig Jørgen Hammer med to enkle berøringer og satte ballen inn i lengste hjørne.

Scoringen ga Sogndal blod på tann, og et nytt mål lå i luften. 63 minutter var spilt da Tonny Brochmann fikk danse seg gjennom et noe tafatt Stabæk-forsvar. Dansken avsluttet til venstre for Sayouba, som ikke klarte å nå ballen. (©NTB)