OSLO: — Jeg ble ganske flau da jeg så Carlin få orgasme, sier Johanna Djena Bråthen Zamble til adressa.no.

Programlederen i årets utgave av «Trekant» har ifølge seg selv en ganske høy terskel for å bli flau. Den ble imidlertid nådd da hun i går kvelds episode av den omstridte NRK-serien ble sendt på orgasmekurs med orgasmeekspert Betty Dodson. Der fikk hun overvære den amerikanske sexologen Carlin Ross gi seg selv en orgasme.

Foto: NRK

Vanlig problem

Før orgasmekurset uttalte hun til NRK P3 at hun ikke har opplevd å få en orgasme selv.

— Jeg trodde jeg var handikappa på det området, siden alle andre hadde lett for det, utenom meg, sa hun til P3. Når hun snakker med adressa.no mener hun at mange kan lære av innslaget.

— Det var flaut, men veldig lærerikt. Jeg tror de fleste har godt av å se episoden, i og med at det er et så vanlig problem. Det er kanskje ikke så mange som tør å snakke høyt om dette.

Bryte ned tabuer

Selv om kun to episoder har blitt vist så langt har Zamble opplevd å få mange positive tilbakemeldinger. Hun har også merket oppstyret som følger med å lage kontroversiell TV.

— Vi var forberedt på oppstyr. I episoden vises noe som ikke har blitt vist før, men som er helt normalt. Vi er alle seksuelle skapninger, så jeg syns det er bra jeg. Bra at vi bryter ned tabuer, sier programlederen, som selv ønsker å jobbe med TV-produksjon etter hvert.

Etter at orgasmekurset med Dodson nådde sitt klimaks fikk Zamble i oppgave å gjøre de samme øvelsene selv. Spørsmålet om dette har gitt resultater synes hun blir for privat.

— Det vil jeg ikke si så mye om, men man bør følge med videre på «Trekant».