— Vi spilte glimrende, og var virkelig sultne helt fra start. Pasningsspillet og bevegeligheten gjorde førsteomgangen til vår beste til nå denne sesongen, sier Beckham til MUTV.

— Phil Nevilles tidlige mål gjorde at vi kunne roe nervene litt. Selv om Sunderland utlignet, følte jeg at vi hele tiden hadde kontrollen, sier Beckham, som slev scoret med et vakkrt frispark som ga United 2-1. Manager Alex Ferguson var like fornøyd:

— Førsteomgangen var av virkelig topp klasse. Alt stemte: Spillerne ville virkelig vinne, og pasningene og bevegelsene satt slik de skulle. Sunderland ga aldri opp, og gjorde det mye vanskeligere for oss etter pause, sier Ferguson.

Sunderland-manager Peter Reid mente David Beckhams mål var lovlig, siden England-kapteinen scoret direkte på det Reid mente var et indirekte frispark.

— Jeg trodde frisparket var for obstruksjon, hvis det var noen obstruksjon i det hele tatt, og selv med de begrensede kunnskapene om reglene vet jeg at du ikke kan score direkte på et indirekte frispark, sier Reid.

— Jeg snakket med dommeren i pausen, bare for å minne ham om at det faktisk var to lag ute på banen. Avgjørelsen på Beckhams frispark snudde hele kampen, sier Reid.