Stevenage's Joel Byrom (R) shoots and scores from the penalty spot against Tottenham Hotspur during their English FA Cup fifth round replay soccer match at White Hart Lane in London March 7, 2012. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Foto: Eddie Keogh, SCANPIX/Reuters

Tottenham — Stevenage 3-1:

Stevenage tok ledelsen i omkampen mot Tottenham på White Hart Lane, men topplaget slapp med skrekken og vant 3-1. Harry Redknapps høytflygende stjernelag greide bare 0-0 borte mot laget fra nivå tre, og i omkampen scoret gjestene allerede i det fjerde minutt. Joel Byrom scoret på straffespark etter at han selv ble felt av Ryan Nelsen.

- Ser ille ut

Starten ble enda verre for Tottenham da lagkaptein Michael Dawson rett etter ble båret ut med en alvorlig skade.

– Det kommer til å bli langvarig. Det ser veldig ille ut, og det er et hardt slag for Michael , sa manager Redknapp, som også mistet Aaron Lennon før pause med en strekkskade i låret.

Den engelske landslagsspissen Jermain Defoe utlignet i det 26. minutt etter å ha blitt spilt gjennom av Gareth Bale.

Ti minutter ut i annen omgang var Tottenham foran da Emmanuel Adebayor scoret på straffespark etter at dommeren mente at Bale ble felt.

Kritiserte dommeren

– Det var en dårlig avgjørelse av dommeren, mente Stevenage-manager Gary Smith, som sa seg stolt av sine spillere.

Et kvarter før slutt satte Defoe punktum etter et raskt innkast fra Bale, som dermed var involvert i alle hjemmelagets mål.

– I et lag som vårt får man alltid sjanser til å score, sa Defoe etter å ha lagt på til 15 scoringer denne sesongen.

Tottenham, som er på tredjeplass i eliteserien, møter Bolton hjemme i kvartfinalen.