– Det er fint å være tilbake. Jeg minnes tiden i Trondheim med glede, både på og utenfor banen. En familiær og flott klubb, sier Fredrik Stoor til adressa.no

Backen dro fra RBK til Fulham i 2008, etter å ha slått gjennom i Mesterligaen og ha vært fast på Sveriges landslag i EM.

Men kom tilbake til norsk fotball og Vålerenga etter noen år, etter å ha vært fullstendig ute i kulden i Premier League.

Heller ikke i Vålerenga ble Stoor noen suksess, og både RBK og svensken selv håpet på et comeback i Trondheim, da backen ble flydd ned til Marbella i februar for å gjennomføre medisinsk test.

Svensken passerte imidlertid ikke testen på grunn av et usikkert kne, og noen uker senere ble han i stedet lånt ut til LSK.

— Det var en liten brusk i veien for at det ble noe comeback for Rosenborg, forklarer Stoor om dette i dag.

Selv om han hadde fine år i RBK, synes ikke Stoor det er veldig spesielt å være tilbake på Lerkendal-gresset:

— Det er fint å være her, men utover det er det ikke noe spesielt. Så får vi vente og se hvordan kampen går, smiler svensken.

Disse møter Stoor i kveld:

Daniel Örlund - Jon Inge Høiland, Per Verner Rønning, Stefan Strandberg, Mikael Dorsin - Fredrik Midtsjø, Markus Henriksen, Jonas Svensson, Daniel Fredheim Holm - Steffen Iversen - John Chibuike