Seedorf har bare trent Milan i fire måneder. Nederlenderen har to og et halvt år lang kontrakt med San Siro-laget, men skal allerede være på vei ut.

Klubbpresident Silvio Berlusconi og direktør Adriano Galliani diskuterte trenersituasjonen mandag kveld. Alle de store sportsavisene, Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport og Tuttosport, er samstemt.

38 år gamle Seedorf, som spilte ti år for Milan, ble hentet inn i januar da Massimiliano Allegri fikk sparken. Berlusconi hadde ønsket Seedorf i lang tid, men samarbeidet mellom de to skal ha surnet raskt.

Det til tross for at Seedorf kan vise til at Milan hevet seg etter at han kom inn. Nederlenderen har vunnet 11 av 19 ligakamper mot Allegris fem på 19 før det. Milan var ett poeng unna å få spille i neste sesongs europaliga.

Samtidig røk Milan ut av mesterligaen med hele 1-5 sammenlagt mot finalist Atlético Madrid i åttedelsfinalen. Inzaghi har trent Milans U19-lag i to sesonger. Han har to seriegull og to mesterligatitler med Milan, men har som Seedorf lite erfaring på trenersiden. (©NTB)