Veronica Maggio er godt kjent her i Norge. Hennes blanding av fengende pop-melodier med en liten dose soul har gitt oss hitene «Måndagsbarn», «Jag kommer» og «Satan i Gatan». Nå er hun aktuell med albumet «Den Första är alltid gratis» og starter konserten med nykomlingen «Dom sa!».

Les også:

Det er lett å like låtene til Maggio. De er enkle, ærlige og lager god stemning med fengende melodier. Dessverre er ikke stemmen hennes helt bra i dag. Hun sprekker litt underveis og sliter nok med en sår hals. Likevel klarer hun å gjennomføre greit, og gjør en fin, alternativ versjon av «Mitt hjärta blöder». Her får hun også med seg publikum på en litt halvhjertet allsang.

Bandet hun har med seg består av seks stykker og legger et perfekt akkompagnement. Samspillet er godt og gjennomarbeidet og lydbildet er solid selv om vinden tar kraftig tak — det er ikke mye å sette fingeren på her.

Vi får høre flere sanger fra det nye albumet, men selv allsang-låten «Ayahuasca» og festsangen «Play och sen repeat» klarer ikke å fange publikum helt. Det virker som de fleste venter på de største hitene. Etter «Storma tills vi dör» går hun av scenen, og hun kommer tilbake begynner det å koke blant publikum. «Jag kommer» utløser allsangen for fullt. Konserten avsluttes med «Den första är alltid gratis», og vi får hverken «Måndagsbarn» eller «Satan I Gatan».

Maggio og bandet leverer en solid konsert, og det var god stemning blant publikum. På den andre siden blir litt for ensidig med få høydepunkter og mangel på det lille ekstra.