— Vi føler at vi er en kandidat til å vinne tittelen. Vi vet at det er flere klubber som har den samme ambisjonen, men de tør ikke å si det. De foretrekker å spille et defensivt spill med ord, sa portugiseren på den siste pressekonferansen før søndagens serieåpning mot Bournemouth, ifølge AFP.

— Andre klubber kan gjøre det, men det er ikke vår måte å gjøre ting på. Jeg tror ikke det er Manchester United. Jeg mener Manchester United må si at vi vil vinne Premier League.

United har ikke vunnet en ligatittel siden Sir Alex Fergusons siste sesong i klubben i 2013. David Moyes og Louis van Gaal har begge prøvd, men feilet. Etter at nederlenderen fikk sparken etter en femteplass forrige sesong forventer Mourinho at hans nykomponerte lag gjør det mye bedre denne sesongen.

— Vi vil kjempe om tittelen, men hvis vi ikke er der på slutten av sesongen er det fordi noen har spilt bedre fotball enn oss. Om så er tilfelle, greit, det er fotball, mener den tidligere Chelsea og Real Madrid-treneren.

— Vi har alle respekt for de andre klubbene. Kanskje vinner vi ikke, kanskje kommer vi til slutten av sesongen og er fornøyd med topp fire. Det spørs hvordan sesongen går. Men akkurat nå som jeg snakker til dere, og jeg kan ikke si noe annet til spillerne mine. (©NTB)