Singelen «Talk to the Hand» med Chris Lee er den mest solgte norske singelen denne uken. Singelen debuterer på 2.-plass på VG-lista, kun slått av svenske Kent som gikk rett inn på 1. plass med singelen «Töntarna».

«Talk to the Hand» er den andre singelen fra Lees kommende andrealbum «Love Ghost», som slippes 9. november. «Monkey Remix» med Joddski og OnklP lå fem uker på listen tidligere i år, med 10.-plass som beste plassering.

Selger mer enn Donkeyboy

«Talk to the Hand» har i lengre tid vært spilt hyppig på NRK mP3 og NRJ, men etter Chris Lee gjorde en rekke radio og tv-intervjuer forrige uke koblet publikum navnet med låta. Det førte ifølge Farojournalen til en umiddelbar økning i salget.

Chris Lee har den første norske singelen som selger mer enn Donkeyboy siden 1. juli i år.

Donkeyboy har toppet VG-lista i 15 uker sammenhengende. Forrige uke kapret Drammensbandet de to øverste plassene med henholdsvis «Sometimes» og «Ambitions».

Denne uken har blant andre Chris Lee sørget for at bandet har dumpet nedover på listen.

Tre låter på listen

Donkeyboys beste plassering denne uken er 5.-plass med låten «Ambitions», mens «Sometimes» følger på 6.-plass. Denne uken debuterer i tillegg bandets tredje singel «Awake» på 8.-plass.

David Guetta featuring Akon har sneket seg foran Donkeyboy, og ligger på 4.-plass med låten «Sexy Bitch». På 3.-plass ligger Black Eyed Peas med «I Gotta Feeling».

Sjekk ut låten «Talk to the Hand» her: