Ikke bare var kjæresten Jason Trawick (37) og sønnene Preston (3) og Jayden (2) til stede – også paparazziene omringet henne i hopetall da hun og Trawick dro på shoppingtur.En av fotografene dro til og med i vei med å synge «Happy Birthday To You» for Britney, som til slutt ikke klarte å la være å dra på smilebåndet på vei inn i bilen etter litt handleterapi i Fred Segal-butikken i Hollywood.

Paret hadde tjuvstartet feiringen tirsdag kveld med restaurantbesøk, spa og shopping, før de satte kursen tilbake til Britneys hus i Calabasas der de to små sønnene ventet for å feire mammas bursdag, melder People.

Kilder sier til bladet at Britney var svært glad for å kunne feire dagen sin med småguttene, som skal ha gledet seg stort til bursdagskaken. Dermed var Britneys eksmann Kevin Federline (31) fri til å feire – hans nye kjæreste Victoria Prince (27) har nemlig også fødselsdag 2. desember.

Federline er for tiden med i programmet «Celebrity Fit Club», som snart skal sendes på kanalen VH1, og skal ha gått ned bortimot 14 kilo. (©NTB)